Kompas 3 | 9501 KE Stadskanaal | 06 - 53433550

Bij Raadsveld bouw kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwbouw plannen worden uitgevoerd zoals ú dat wenst. Goed overleg met de klant staat daarbij voorop. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de bouwactiviteiten zelf, maar ook aan de kwaliteit en netheid van de afwerking.

Wij begrijpen dat nieuwbouw voor u een leuke, spannende maar ook stressvolle periode kan zijn. Indien gewenst nemen wij uw zorgen uit handen en verzorgen het hele bouwtraject: van ontwerp, bouwaanvraag tot en met de daadwerkelijk uitvoering. Tijdens het hele bouwproces blijft ons motto: een tevreden klant, daar doen wij het voor en ‘afspraak is afspraak’.

Klik hier om onze projecten bekijken.

 
Een verbouwing is meestal ingrijpend en zorgt daarom vaak voor de nodige spanningen, zowel voor de particulier als voor de ondernemer. Raadsveld bouw is zich daarvan bewust en besteedt daarom veel aandacht aan de voorbereiding en realisatie van uw verbouwing. Hierbij profiteert u van onze ruime ervaring en deskundigheid. Uiteraard worden alle werkzaamheden volgens uw wensen en onze hoge kwaliteitseisen uitgevoerd. 

Bij Raadsveld bouw kunt u onder andere terecht voor het bouwen van een dakkapel, het uitbreiden van uw woning met een aanbouw, serre of het verbouwen van uw badkamer of zolder enz. Tevens kunt u voor al uw onderhouds- en renovatiewerkzaamheden bij ons terecht. Ook voor uw verbouwing is en blijft ons motto van kracht: een tevreden klant, daar doen wij het voor en ‘afspraak is afspraak’.

Klik hier om onze verbouwprojecten bekijken.